Carol Knappe nr.20, Sector 1
Bucuresti
Cod Postal 011507
Fax: 021 666 3822
Email: office@galarecords.ro
Tel: -
Close

Gala Records a luat nastere in anul 2004 prin asocierea a doi dintre cei mai de succes compozitori din Romania, Gabriel Huiban si Laurentiu Duta. Pana in anul 2008 Gala Records si-a desfasurat activitatea doar ca studio de productie muzicala, colaborand cu unii dintre cei ma valorosi artisti autohtoni.

Din anul 2008 managementul companiei Gala Records a fost preluat exclusiv de catre Gabriel Huiban. Acesta a multiplicat activitatile pe mai multe planuri: Management, Booking, Recording studio si Publishing, Gala Records devenind astfel primul label independent ce poate asigura toate etapele prin care trece un artist, incepand din studioul de inregistrari si culminand cu aparitia sa in fata publicului.

03.08.2010
Syos - Timpul


Cu Syos, artistul clasic se transforma, pe scena, intr-un robot de 2.5 m care arunca flacari si raze laser pe ritmul pieselor proprii mixate de un DJ misterios, intr-un show unic. Syos este un concept, nu o persoana. Nu are identitate si singurul sau scop este distractia la cote maxime.

Costumul dotat cu sistem integrat de efecte pirotehnice, LED-urile multifinctionale si sistemul de ancorare deasupra publicului face din robot o aparitie spectaculoasa, in special in cluburi.


2/2